Polícia obvinila Vranovčana z krádeže vŕtačiek. Z pivnice zmizol hlavne alkohol a káva. Zlodej ukradol kočík s detským vakom.

27.01.2012 Celý región

Polícia obvinila Vranovčana z krádeže vŕtačiek:
Vranovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody 25 ročného muža z Vranova n/Topľou.
Obvinený Vranovčan mal v dobe od 10. 12. 2011 do 12. 12. 2011 vykonať krádež v jednom z rodinných domov vo Vranove. V zadnej časti domu rozbil okno, cez ktoré vošiel dnu. Odtiaľ sa dostal do priestorov garáže odkiaľ ukradol tri rôzne vŕtačky. Spôsobená bola predbežne vyčíslená na 400.- €. Obvinený je stíhaný na slobode.

Z pivnice zmizol hlavne alkohol a káva:
Prešovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do pivnice obytného bloku na Štefánikovej ulici v Prešove.
Ku krádeži došlo z nedele na pondelok, kedy sa zatiaľ neznámy páchateľ cez pivničné okno otvorené na vetráčku dostal do priestorov suterénu obytného bloku. Následne sa vlámal do jednej z pivníc, odkiaľ ukradol 38 fliaš rôzneho alkoholu, 35 balení kávy, uhlovú brúsku, cestovnú tašku, spací vak a vak na stan. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 700.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Zlodej ukradol kočík s detským vakom:
Krádež detského kočíka s detským vakom vyšetrujú od včera popradskí policajti.
Počas stredajšieho dopoludnia vošiel doposiaľ neznámy páchateľ cez neuzamknuté vchodové dvere do budovy jednej z popradských jazykových škôl. Na konci chodby na prízemí ukradol z otvoreného, v tom čase voľne prístupného priestoru, detský kočík s detským vakom. Kočík bol s kovovým rámom, čalúnený fialovou textilnou látkou so sivými pásmi a detský vak bol z pravej ovčej vlny fialovej farby, pričom bol uložený v kočíku. Spôsobená škoda pre majiteľa bola vyčíslená na 1 300.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región